drukkerij
drukkerij drukkerij drukkerij drukkerij drukkerij drukkerij
    drukkerijhomedrukkerijdrukkerijdrukkerijvoorbeeldendrukkerijcontactdrukkerij  
drukkerij drukkerij drukkerij drukkerij drukkerij drukkerij
           
  Voorbeelden C3Print   Specials  
 
Tampondruk
Zeefdruk
Blinddruk
Foliedruk
Personaliseren
Plastisol transfers
Full-colour transfers
  C3 Print heeft een speciale techniek ontwikkeld voor full-colour transfers op plastic, foam, karton, nylon, polyester etc. Zie hieronder een aantal voorbeelden

 
     
 
 

Tampondruk
Dit is de meest gebruikte druktechniek en toepasbaar op vele items. Bij tampondruk wordt een siliconen stempel gebruikt die elastisch is en zich kan aanpassen aan ieder te bedrukken object. Hierdoor wordt het mogelijk om ronde en oneffen oppervlak te bedrukken.

Zeefdruk
Deze bewerkingstechniek is van hoge kwaliteit en geeft een duurzaam resultaat op vlakke oppervlakten. Zeefdruk is een druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere doeleinden, zoals textieldecoratie, affiches, kunstdrukken en gladde producten.


Blinddruk
Blinddruk, preegdruk of droogstempelen is een druktechniek waarbij geen inkt wordt gebruikt. Door op een stempel een reliëf aan te brengen en deze daarna te drukken, ontstaat in het leder of kunstleder eveneens een reliëf. Door de schaduwwerking is de afbeelding te zien. De techniek leent zich bijzonder goed voor producten, waar een chique uitstraling vanuit moet gaan.

Foliedruk
Bij het drukken wordt een dunne folie met behulp van een magnesium cliché of messing stempel, warmte en hoge druk op producten aangebracht. Dit resulteert in een heel blinkend en veredelend effect. Meestal gebeurt de foliedruk in zilver of goud, maar het is ook mogelijk in andere kleuren.


Personaliseren
Producten kunnen door middel van zeefdruk, diepdruk of foliedruk gepersonaliseerd worden. Deze techniek wordt vaak toegepast op agenda's en notitieboekjes.

Plastisol transfers
Deze bewerking vindt plaats door middel van een zeefdruk beeld die op papier wordt vast gelegd en vervolgens met behulp van warmte en lijm aan wordt gebracht op een product. Deze techniek kan worden toegepast in meerdere kleuren op alle soorten van geweven en gebreide producten. Alle onze transfers zijn voorzien van een bijzondere, speciaal ontwikkelde lijmlaag, die de goede hechting van de transfers garandeert.

Full-colour transfers
Een full-colour transfer wordt digitaal geprint en daarna door zeefdruk afgewerkt met een lijmlaag en indien nodig een witte ondergrond. Afhankelijk van de gebruikte lijmsoort zijn deze transfers geschikt voor verschillende producten die een goede hechting van de transfer garanderen.

 

 
           
drukkerij   © 1984 - 2016 | C3 Print, alle rechten voorbehouden.